Rippl-Rónai Fesztivál Kaposváron

Könnyűzenei koncertekkel, vezetett sétákkal, élményfestéssel és utcatárlattal is várják a látogatókat a kaposvári Rippl-Rónapi Fesztiválon csütörtöktől négy napon át.
 
A hazai fesztiválszezon egyik nyitóeseményének számító hagyományos rendezvényt idén is két részre bontották: a Kaposvár Aréna és a Körcsarnok ad otthont a belépőjeggyel látogatható könnyűzenei koncertek nagy részének és az elektronikus partynak, a Kossuth tér és környéke pedig az ingyenes programoknak.A fesztiválon fellép az Edda Művek, Beton.Hofi, a Margaret Island, a Pogány Induló, Pixa, Dzsúdló, Matt Sassari és Miquel Bastida. A kísérőprogramok között lesznek különböző tematikával megrendezett vezetett városi séták, élményfestés, utcatárlatot tartanak, mutatványosok lépnek fel, míg a festészet jegyében interaktív kémiaórát is tartanak.
A rendezvényen kézművesek is kínálják portékáikat, lesz ételudvar, és a fesztivál ideje alatt várja látogatóit a Vaszary Képtár Rippl20 című kiállítása is.
A szervezők kérdőíveken tudakolják majd a látogatók véleményét a fesztiválról, a kitöltésért cserébe pedig 1500 forintos kupont adnak, amely beváltható a jegyértékesítési pontokon a fesztivál belépőjegyes programjaira.
 
(MTI)