Gourmet Fesztivál a Millenárison

Az új generáció lesz a magyar gasztronómia egyik legátfogóbb rendezvényeként számon tartott MBH Bank Gourmet Fesztivál központi témája, amelyet június 2. és 4. között rendeznek meg.
 
A gourmet fesztivál több év kihagyás után tért vissza tavaly májusban, története során először nem egy konkrét ételt állítva a középpontba, hanem egy tágabb témát, az örökséget. A rendezvény központi tematikája idén az új generáció lesz.
A rendezvény lényege továbbra is az az óriási, szabadtéri sétáló kóstoló, amelyen mintegy száz kiállító, a legjobb fővárosi és vidéki fine dining éttermek, bisztrók, alternatív éttermek, cukrászdák, borászatok, bárok és sörfőzdék várják a vendégeket. Soha ennyi új konyha nem volt még a kínálatban: az ötven résztvevő étterem több mint negyede újoncként jelenik meg a fesztiválon.Az új kiállítók és az újító szellemű nemzedék képviselői közül nem kevesen a Gourmet Akadémia színpadán is feltűnnek majd. Itt a mélyebben szakmai tartalmak mellett könnyedebb beszélgetések is várják a közönséget, kitekintéssel többek között a művészetekre is. A gourmet fesztivál teljes programja és a kiállítók listája elérhető a www.gourmetfesztival.hu linken.
 
(MTI)