Maldív-szigetek: Reethi Beach Resort

A főszigeten üzemelő nemzetközi repülőtérhez közel, mindössze 35 perc repülésre fekvő, négycsillagos Reethi Beach Resort a természetközeli luxusnyaralás feledhetetlen élményét kínálja a turisták számára. A sziget területének 85 százalékát pálmafák borítják, amelyek között romantikus hangulatú sétányok kanyarognak, a villák pedig közvetlenül a parti sávban, vagy a lagúna területén találhatók. A maldív stílusú épületeket természetes építőanyagokból emelték, így harmonikusan simulnak be a varázslatos környezetbe.
 


A szigeten nem kevesebb, mint öt étterem keresi a vendégek kegyeit, és további öt bár, kávézó, SPA központ vehető igénybe. Biztosított a 24 órás szobaszerviz, a választható luxusszolgáltatások listáján pedig szerepel a közelben fekvő lakatlan szigeten szervírozott romantikus vacsora is.
A Reethi Beach Resort az aktív pihenés hívei számára is szolgáltatások széles körét nyújtja: a búvárcentrum mellett edzőterem és teniszpálya vehető igénybe, lehetőség van különféle vízisportok űzésére, túrát lehet tenni a közeli lakatlan szigeteken, és horgászkirándulásokon is részt lehet venni.