Szállások a Maldív-szigeteken: Kuredu Island Resort

A sziget északi részén, zöld környezetben álló beach bungalók mellett beach villák és vízi villák is foglalhatók.
 
A KéK Travel kiemelt ajánlata a Jetwing Travel utazási iroda katalógusából.

A négycsillagos Kuredu Island Resort a Lhaviyani Atoll északi részén fekszik, a főszigettől 40 percre van hidroplánnal. A nyílhegy formájú, 1,6 kilométer hosszú sziget mellett lévő korallgát eszményi hely az amatőr vagy profi könnyűbúvárok számára, és az aktív kikapcsolódást kedvelők számos további sportlehetőség közül választhatnak (kenuzás, katamarán hajózás, horgászás, szörf, tenisz, golf, strandröplabda, szörf). Érdemes regisztrálni az esti sétahajós kirándulásokra, amely során a vendégek megismerhetik a sziget környezetét, és tetszésük szerint lakatlan szigeteken is túrázhatnak.


 
A szigeten négy nagyobb étterem működik, illetve kívül számos kávézó és bár várja a vendégeket. A két édesvizű úszómedence mellett gyermekmedence is rendelkezésre áll, konditerem és aerobic stúdió is szerepel a szolgáltatások között.
A sziget északi részén, zöld környezetben álló beach bungalók mellett beach villák és vízi villák is foglalhatók, amelyek a víz fölé épültek, és zárt fürdőszobával, napozóterasszal és saját lejárattal rendelkeznek az óceánhoz.(Jetwing Travel)