Szállások a Maldív-szigeteken: Atmosphere Kanifushi

A sziget 130 kilométer távolságra van a fővárostól, hidroplánnal 35 perc az út.

A KéK Travel kiemelt ajánlata a Jetwing Travel utazási iroda katalógusából.

Még a Maldív-szigetek viszonyában is exkluzív üdülőhelynek számít az ötcsillagos Atmosphere Kanifushi. A 2 kilométer hosszan elnyúló, keskeny sziget eszményi helyen fekszik, a fehér homok és a türkizkék óceán varázslatos harmóniát alkot, és az exkluzivitás a szolgáltatások színvonalában is megmutatkozik.
A sziget 130 kilométer távolságra van a fővárostól, hidroplánnal 35 perc az út, amely önmagában is élményszámba megy. A lakrészek a déli oldalon helyezkednek el, az óceánra néző bungalók között pálmafák alkotta sáv húzódik.
 

 
Az ötcsillagos Atmosphere Kanifushi all inclusive platinum plus plan ellátást kínál a vendégek számára. A szigeten éttermek és bárok üzemelnek, a lagúna mellett medencében is lehet fürdőzni, és gyerekklub, illetve fitness terem is igénybe vehető.
A lakrészek három kategóriába sorolhatók: a legtágasabb teret és a legjobb fekvést a Sunset Pool villák kínálják, amelyek privát medencékkel is rendelkeznek; a Sunset Beach villák és a Sunset Junior villák közvetlenül a parton találhatók.Az Atmosphere Kanifushi elsőrangú szolgáltatásokat és páratlan élményt kínál a pihenni vágyók számára: a vendégek már akkor megfogadják, hogy vissza fognak térni ide, amikor először teszik lábukat erre a mágikus kis szigetre.
 
 (Jetwing Travel)