Kalandozás a Fülöp-szigeteken (2. rész)

Ázsia egyik legváltozatosabb országa több mint 7000 trópusi szigetből áll; a világ legjobb strandjai mellett rejtett lagúnák, vulkánok, lakatlan tengerpartok, nyüzsgő metropoliszok egyaránt találhatók itt.
 
A KéK Travel kiemelt ajánlata az 1000 út utazási iroda katalógusából.
 
Hetedik nap: szigetről-szigetre túra
A tengerparti pihenés mellett fakultatív programként van lehetőség az egész napos Szigetről-szigetre túra bejárására. A kirándulás során több szigetet is érintünk, ahol nem csak úszhatunk a kristálytiszta vízben, de lehetőségünk nyílik snorkelezni is. Ebédünket az egyik szigeten fogjuk elfogyasztani.


 
Nyolcadik nap: Cebu-sziget - Bohol-sziget
Reggeli után átrepülünk Cebu szigetére, mely a Fülöp-szigetek középső részén található. Érkezés után komphajóval utazunk Bohol szigetére, ahol a szállásunk is található. Szállás Panglaóban.


 
Kilencedik nap: Bohol, koboldmakik és Csokoládé-hegyek
Reggeli után egész napos kirándulásra indulunk a Bolhol-szigetre. Elsőként a Baclayon templomot, a szigetek egyik első keresztény templomát látogatjuk meg, majd a Bohol Nemzeti Múzeumot. Ezt követően utazunk a Koboldmaki Menedékbe, ahol Carlito Pizzaras vezetetésével igyekeznek ezt a fajt megmenteni az utókor számára. Kókuszültetvények, nipapálmák, mahagónierdők mellett utazunk tovább Carmen városáig, a Csokoládé-hegyekhez. Itt a legmagasabb kilátópontról lélegzetállító látványként tárul elénk a több mint 1200 hegyből álló természeti képződmény.


 
Tízedik és tizenegyedik nap: Pamilacan-sziget - Loboc folyó
A tengerparti szabadprogram mellett két túrára is lehetőség van jelentkezni m a fakultatív programok között szerepel a kirándulás a Pamilacan-szigetre, illetve a Loboc-folyó túra.


 
Tizenkettedik és tizenharmadik nap: Cebu - Budapest
Reggeli után a menetrendhez igazodva komppal visszautazunk Cebura, ahonnan menetrendszerinti járattal hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.
 
Fotók: Jer Rey/ Pixabay// tttboram/ Pixabay// SoleneC1/ Pixabay// Myung Lee/ Pixabay// BYUNGHO MIN/ Pixabay
 
A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!
 
(1000 út utazási iroda)