Indonézia koronagyémántja

Az indonéz szigetvilág a világ legnagyobb szigetcsoportja, 12 000 lakott és 6000 máig lakatlan sziget alkotja. A szigeteket 300 különböző, saját kultúrával és nyelvvel rendelkező népcsoport lakja – aligha van a Földnek még egy, hasonlóan színes, izgalmas és változatos pontja!

 

A Bali-szigetcsoport Indonézia egyik legfejlettebb és leginkább turistabarát tartománya. A szigetek trópusi növényzete paradicsomi környezetet kínál, a vendégek szórakoztatásáról programok sokasága gondoskodik. Az egyenlítő közelségének köszönhetően a klíma egész évben állandó: a nappali hőmérséklet 20 és 33 C fok között ingadozik, a december és április közötti monszun-időszaktól eltekintve a páratartalom viszonylag alacsony, a mélyebben fekvő területeken csak ritkán esik az eső. A homokos tengerpart kiváló strandolásra, az ősi templomok a történelem iránt fogékony látogatókat nyűgözik le, a korallzátonyok pedig feledhetetlen élményekkel várják az amatőr és tapasztalt könnyűbúvárokat. A szárazföld és az óceán élővilága egyaránt gazdag és változatos, a tengeri kirándulások során a delfineket, teknősöket, óriásrájákat természetes életkörnyezetükben figyelhetik meg a vendégek.

 

A sziget északi részén működő Aston Bali szálloda Nusa Dua legkedveltebb szállodái közé tartozik. A repülőtértől mindössze 60 percnyi távolságra lévő, közvetlenül a homokos tengerparton fekvő hotel a jávai királyi palota stílusában épült, a szobákat balinéz stílusban rendezték be. Az épület körül gondozott trópusi kert zöldell, medence és saját strand, éttermek, kávézó és bár, szépségszalon, spa- és fitneszközpont egyaránt üzemel, a mindenre kiterjedő szolgáltatásnak fontos részei a szórakoztató programok és az élőzenés estek, emellett a vízi sportok kedvelői is temérdek lehetőség közül választhatnak, illetve gyermekek számára is változatos programokat kínál a szálloda. A csodálatos természeti környezet, az elbűvölően gazdag kultúra és a turistabarát szolgáltatásokat az indonéz vendégszeretet teljesíti ki.