Egzotikus nyaralások: Maldív-szigetek

A száraz szezon november végétől áprilisig tart, ekkor süt legtöbbet a nap.

A KéK Travel kiemelt ajánlata a Tensi Holiday utazási iroda katalógusából.
 
Miért a Maldív-szigetek?
Mert szebb, mint a képeken! Hófehér homok, kristálytiszta víz, a kék elképesztő színárnyalatai. Az India-óceánban elterülő ország 1190 különböző nagyságú szigetből és homokpadból áll. Általában egy szigeten egy hotel található. A kisebb szigetek körbesétálhatók, a nagyobb szigeteken több program és sportolási lehetőség is van.


 
Azoknak ajánljuk, akik pihenésre vágynak, szeretnek búvárkodni a korallzátonyoknál, meghitt és csöndes nyaralást keresnek. Bár a hotelekben sokszor van esti program vagy táncos műsor, nyüzsgő éjszakai életre ne számítsunk. A szigeteken nincsenek kulturális látnivalók, túrázási lehetőségek, ezért érdemes összekötni nyaralásunkat egy Sri Lanka-i túrával.


 
Mikor utazzunk?
A szigetekre egész évben érdemes utazni. A legmagasabb nappali hőmérséklet állandóan 30 fok körül van. Mint minden trópusi országban, itt is létezik száraz és nedves időszak. A száraz szezon november végétől áprilisig tart, ekkor süt legtöbbet a nap. Az esős időszak májustól október végéig tart, ekkor is meleg van, de számítani lehet zivatarra és viharokra. Az óceán hőmérséklete egész évben megközelíti a 28-30 fokot.


 
Fotók: Sue and Todd/ Pixabay// Elvira Csehók/ Pixabay// David Mark/ Pixabay// Fonthip Ward/ Pixabay
 
A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja!
 
(Tensi Holiday utazási iroda)