Dél-thaiföldi körutazás

Nehéz választani a szebbnél szebb thaiföldi tengerpartok között – ezért szedtük csokorba a kedvenceinket!

A KéK Travel kiemelt ajánlata a Tensi Holiday utazási iroda katalógusából.

Első és második nap: Phuket
Elutazás Budapestről az esti órákban, isztambuli átszállással Phuket szigetére, éjszaka a repülőn. Érkezés Phuketre a másnap délutáni órákban, transzfer a szállodába, este szabad program, akklimatizálódás a tengerparton. Szállás Phuketen.


 
Harmadik nap: Phuket
Délelőtt ismerkedés Thaiföld legnagyobb szigetével. Ellátogatunk Phuket városba, a Wat Chalong templomhoz, megcsodáljuk a kilátást a sziget déli partjaira és egy kesudió gyárnál is megállunk. Délután szabadprogram.

Negyedik nap: Phi Phi
Délelőtt elutazás komppal Phi Phi meseszép szigetére. Érkezés a déli órákban, a szállás elfoglalása után szabad program, lehetőség a strandolásra, a sziget felfedezésére, az aktív kikapcsolódást kedvelők idegenvezetőnkkel felkereshetik az izzasztó lépcsőzéssel elérhető kilátópontot is, higgyék el, a csodás panoráma kárpótol az erőfeszítésért!Ötödik nap: Phi Phi
Egész napos szabadprogram. Lehetőségük lesz részt venni egy hajókiránduláson, amely során Phi Phi Ley és a környező szigetek csodáit fedezhetik fel.
 
Hatodik nap: Phi Phi, Krabi – Ao Nang
Délelőtt szabadprogram, majd délután utazás komppal a festői karszthegyekkel körülvett Ao Nang tengerpart közelében fekvő szállodába.


 
Hetedik nap: Krabi – Ao Nang
Reggeli után hajókirándulásra indulunk Ao Nang környékének gyönyörű szigeteire (Koh Mor, Koh Tab, Koh Kai, Koh Poda). A szigetek felfedezése mellett lehetőség nyílik fürdésre és snorkelezésre is. Piknik ebéd Poda szigetén, majd látogatás a mesés Phranang tengerparton.


 
Nyolcadik nap: Khao Sok Nemzeti Park
Reggel búcsút veszünk Krabitól és a Khao Sok Nemzeti Parkba utazunk, hatalmas mészkőhegyek, titokzatos barlangok, festői tavak és a föld egyik legősibb esőerdője jellemzik a tájat. Délelőtt a dzsungel felfedezése elefántháton, ebéd után pedig tutajokon teszünk kirándulást a Sok folyón, majd pihenés a csodás természeti környezetben fekvő szállodában.

Kilencedik nap: Cheow Lan tó
Délelőtt hajókázás a lenyűgöző Cheow Lan tavon, majd transzfer Surat Thani-ba, utazás Samui szigetére komppal. Szállás Samui szigetén.


 
Tizedik-tizenegyedik nap: Samui
Egész napos szabad program, kikapcsolódási lehetőség a tengerparton.

Tizenkettedik nap: Bangkok
Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba. Ebéd, majd ismerkedés a város nevezetességeivel, látogatás a híres Királyi Palotában, ahol a gyönyörű palotakertben álló templomok és paloták a thai királyság történelméről mesélnek. A következő állomás Bangkok legnagyobb buddhista temploma, a Wat Pho, itt található a 45 méter hosszú Fekvő Buddha. Este szabad program, szállás Bangkokban.


 
Tizenharmadik-tizennegyedik nap: Bangkok, Budapest
Kora reggel elutazás Damnoen Saduak úszópiacához, megfigyelhetjük, ahogy helyiek százai árulják portékájukat hagyományos hajóikról. Vásárlási lehetőség, majd visszautazás Bangkokba. Este kellemes búcsúvacsorát fogyaszthatunk el a Chao Praya folyón hajókázva, Bangkok fényben úszó látnivalói között, majd transzfer a repülőtérre, elutazás az éjszakai órákban, éjszaka a repülőn. Az isztambuli átszállást követően érkezés másnap a reggeli órákban.Fotók: Erik Karits/ Pixabay// Michelle Raponi/ Pixabay// Erik Karits/ Pixabay// Michelle Raponi/ Pixabay// Sasin Tipchai/ Pixabay/ Suyash Dixit/Pixabay// Pexels/ Pixabay// Sasin Tipchai/ Pixabay

(Tensi Holiday utazási iroda)