Szállások a Maldív-szigeteken: Holiday Inn Kandooma

A modern búvárközpont egyaránt kiszolgálja a mélyvízi és a könnyűbúvárkodás szerelmesei.
 
A KéK Travel kiemelt ajánlata a Jetwing Travel utazási iroda katalógusából.
 
A Malé főszigetről gyorshajóval megközelíthető szigeten 160 villa várja a pihenésre vágyó turistákat. A Holiday Inn Kandooma vendégszállásai modern stílusú, letisztult, internetkapcsolattal és más kényelmi szolgáltatásokkal rendelkező villák. A 48 négyzetméteres Beach view villák közvetlenül a tengerparton állnak, a 72 négyzetméteres alapterületű Beach House villák a tenger felé néző, tágas, kétszintes épületek.


 
A szigeten négy étterem és négy bár üzemel, így minden vendég könnyen megtalálhatja a számára legkedvesebb ételeket és italokat. Medence, jacuzzi, gyermekmedence, fitness központ, kültéri és beltéri sportlehetőségek is rendelkezésre állnak, a SPA részleg pedig természetes környezetben várja a felfrissülni vágyókat. A modern búvárközpont egyaránt kiszolgálja a mélyvízi és a könnyűbúvárkodás szerelmeseit; mivel a sziget közvetlen környezetében mesés merülőhelyek vannak, azoknak is érdemes igénybe venniezt a lehetőséget, akik nem tapasztalt búvárok.


 
A Holiday Inn Kandooma a gyermekek számára is kínál programokat. A Kids Club kültéri medencével rendelkezik, a foglalkozások beltéren zajlanak, és egyéb lehetőségek mellett szörfoktatást is kínál a 6-14 évesek számára.(Jetwing Travel)